YUZU - kirkastava kasvohoito

Yuzu kasvohoito palauttaa ihollesi täydellisen kirkkauden ja hehkun! Tämä todellisen "glowy skin" -efektin luova kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti epätasaisen väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai aknearpia. ​

Kasvohoitoon sisältyy tehokas hedelmähappokuorinta (glykolihappo + PHA + maitohappo), rentouttava hieronta ja kirkastava sekä pigmenttimuutoksia vaalentava erikoisnaamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään ihon väriä tasoittava Yuzu-seerumi ja Yuzu-hoitovoide, joka täyttää ihosi kosteudella ja sileydellä. Hoidon jälkeen ihosi on tasaisen värinen, raikas ja hehkuva! Pigmenttimuutoksia/aknearpia hoidettaessa, suositellaan 3 kerran sarjahoitoa, muutoin hoito soveltuu erinomaisesti kertaluontoiseksi boosteriksi, kun ihosi kaipaa lisää kirkkautta ja elinvoimaa.

Hoito on mahdollista räätälöidä sopivaksi myös hyvin herkälle ja voimakkaasti punoittavalle iholle, jolloin hedelmähappokuorinta korvataan miedommalla tuotteella. 

Pirteä Yuzu & vahva Valkoinen tee

Pirteä Yuzu on sitrushedelmähybridi (sitruuna+mandariini), joka on kotoisin Japanista. Se aktivoi solujen uudistumista ja toimii erinomaisesti ihoa uudistavana ja kirkastavana ainesosana. Valkoinen tee puolestaan on voimakkain luonnosta löytyvä antioksidantti. Sen vaikutukset suojaavat ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

Yuzu hoitolinjan kotihoitotuotteet

Yuzu hoitolinjan tuotteet on suunniteltu ihon värin sekä sekä elinvoiman parantamiseen. Ne aktivoivat ihon toimintoja ja sitä kautta tehostavat ihon uudistumista.

  • Kevyesti kuoriva puhdistusgeeli
  • Kirkastava kasvovesi
  • Korjaava seerumi
  • Kirkastava hoitovoide
  • Aurinkosuojavoide spf50

Lue lisää täältä