Aroma Purity hoitotuotteet

Aikuisiän akne on jatkuvasti yleistyvä vaiva - jopa 41% naisista kärsii siitä. Tyypillisimpiä aiheuttajia ovat hormonaalinen epätasapaino, stressi tai huono ruokavalio. Puhdistava yrtti hoitolinja on kehitetty korjaamaan siitä johtuvia ongelmia, kuten laajentuneet huokoset, ihon rasvoittuvuus ja näppylät.

Hoitolinjan tuotteet puhdistavat & virkistät ihoa ja tasapainottavat talineritystä. Ne myös ennalta ehkäisevät näppyjen muodostumista ja nopeuttavat niiden paranemista. 

Hoitolinjan hoidot ja tuotteet sopivat myös nuorempien akneihojen hoitamiseen.

Kimpullinen luomuyrttejä

Hoitolinjan tuotteiden päävaikuttavana aineena on "kimpullinen luomuyrttejä" kasveista saatavien hydrolaattien muodossa. Yhdistelmä piparminttua, salviaa ja rosmariinia on yhdistetty AHA-happojen ja aktiiviaineiden kanssa, jotka yhdessä auttavat normalisoimaan talineritystä, puhdistamaan ihoa sekä hellävaraisesti tasapainottamaan akneihon mikrobiomin toimintaa.

*Hydrolaatit syntyvät eteeristen öljyjen höyrytislauksen yhteydessä. Jokaiselle eteeriselle öljylle on sitä vastaava hydrolaatti. Hydrolaattien pH-arvo sama kuin oman ihomme luonnollinen pH-arvo ja siksi ne ovat hellävaraisia ihollemme.

Kotihoitotuotteet

Puhdistava Aroma Purity - ihonpuhdistukset ja kasvohoidot

Hoidot akneihon tarpeisiin; puhdistaa, supistaa laajentuneita huokosia, tasapainottaa talineritystä, häivyttää näppyjä sekä tukee ihon mikrobiomin monimuotoisuutta.

Aikuisen akneen taipuvaiselle iholle, seka- ja rasvaiselle iholle - sopii erinomaisesti myös miehille.