Puhdistava Yrttikasvohoito

Kimpullinen luomuyrttejä

Hoitolinjan tuotteiden päävaikuttavana aineena on "kimpullinen luomuyrttejä" kasveista saatavien hydrolaattien muodossa. Yhdistelmä piparminttua, salviaa ja rosmariinia on yhdistetty AHA-happojen ja aktiiviaineiden kanssa, jotka yhdessä auttavat normalisoimaan talineritystä, puhdistamaan ihoa sekä hellävaraisesti tasapainottamaan akneihon mikrobiomin toimintaa.


*Hydrolaatit syntyvät eteeristen öljyjen höyrytislauksen yhteydessä. Jokaiselle eteeriselle öljylle on sitä vastaava hydrolaatti. Hydrolaattien pH-arvo sama kuin oman ihomme luonnollinen pH-arvo ja siksi ne ovat hellävaraisia ihollemme.

Kärsitkö yhä ihon epäpuhtauksista ja näpyistä, vaikka olet ohittanut teini-iän jo hyvän aikaa sitten? Aikuisiän akne on yhä yleistyvä ongelma, johon vaikuttavat useat eri tekijät, kuten hormonaaliset muutokset, stressi ja epäedullinen ruokavalio. 

Bernard Cassiere on kehittänyt uuden hoidon tämän ongelman taklaamiseen - Puhdistava Yrttihoito aikuisen akneihon tarpeisiin. Se pehmentää, puhdistaa ja kirkastaa ihoa, supistaa laajentuneita huokosia ja tasapainottaa talineritystä, häivyttää näppyjä sekä tukee ihon mikrobiomin monimuotoisuutta.

Hoitoa suositellaan aikuisen akneen taipuvaiselle iholle sekä seka- ja rasvaiselle iholle - sopii erinomaisesti myös miehille.

Yrttihoitolinjan kotihoitotuotteet

Neljä uutta kotihoitotuotetta - tilapäisten tai pysyvämpien iho-ongelmien hoitoon:

  • Kosteuttava ja kiiltoa hillitsevä emulsio, päivittäiseen käyttöön seka- ja rasvaiselle iholle
  • Ihoa tasoittava ja pehmentävä yöseerumi, erityisesti aikuisen akneihon hoitoon
  • Puhdistava naamio nopeassa, hauskassa ja helpossa stickissä!
  • Ihoa tasoittava ja kevyesti sävyttävä voide, erinomaisen hyvä tuote kiiltelyn ehkäisyyn ja meikin pohjustamiseen

Lue lisää täältä