Hemmotteleva SUKLAA kasvohoito

Suklaa kasvohoito tarjoaa herkullisen tauon arjesta… Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja se on erityisen hyödyllinen stressaantuneelle iholle. Hoidossa yhdistyvät ihoa kirkastava kuorinta, rentouttava hieronta lämpimällä kaakaovoilla ja aisteja hivelevä syötävä suklaa fondue -naamio (aitoa tummaa 64% suklaata), joka tuo ihollesi runsaasti suojaavia antioksidantteja. Hoidon päätteeksi iholle levitetään raikas, kosteuttava kaakaonektari seerumi ja kevyt suklainen kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. Suklaa kasvohoito sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää kosteutta ja kirkkautta iholleen. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi tällä hurmaavalla hemmotteluhoidolla, joka saa mielen rentoutumaan ja ihon hehkumaan!


PS. Bernard Cassière oli ensimmäinen ihonhoitosarja, joka otti käyttöön syötäväksikin soveltuvan aidon suklaan naamioonsa. Saatatkin päästä maistamaan tätä Reilun Kaupan kautta tuotettua herkkua hoidon aikana huuliltasi…

Tumma suklaa ihonhoidossa

Tumma suklaa on tulvillaan hyviä antioksidantteja, rasvahappoja ja flavonoleja, jotka lisäävät ihon hehkua. Runsaat flavonoidit (antioksidantteja) taistelevat vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita vastaan samalla kun hyvälaatuiset rasvat pehmentävät ja ravitsevat ihoa. 

Tämän lisäksi tumma suklaa auttaa Sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan luonnollisesti, sillä se stimuloi kehosi serotoniinin tuotantoa.