Ihon puhdistaminen ja kuorinta

​Meikinpoisto- ja ihon puhdistaminen kuuluvat olennaisena osana päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, joka auttaa ihoa pysymään kauniina ja terveenä.
​Bernard Cassièren hellävaraiset meikinpuhdistustuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteiden päävaikuttavaksi aktiiviaineeksi on valittu japanilainen kameliakukan uute (TSUBAKI), joka tunnetaan ihoa pehmentävistä ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Tuotteet on testattu huolellisesti ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa ja luonnollisten raaka-aineiden pitoisuudet ovat tuotteissa yli 85 %:sta jopa yli 97 %:iin!


Valitse ihollesi sopiva puhdistustuote omien käyttötottumustesi mukaan. 


Puhdistustuotteet kasvoille

Kasvovedet

Miksi ihon säännöllinen kuorinta on tärkeää?

Tehokkaan ihonpuhdistuksen toinen vaihe on säännöllinen kuorinta, joka saa ihon hehkumaan ja auttaa pitämään ihon hyvinvoivana. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi ihon mikroverenkiertoa, joka puolestaan tehostaa muiden hoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä. 

Käytä kuorintatuotetta ihotyyppisi mukaan 1-2 kertaa viikossa.

Bernard Cassièren kuorintatuotteet on testattu huolellisesti ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Kasvojen kuorintatuotteet

Tuotteet Sinun ihollesi löydät ammattitaitoiselta ja koulutetulta Bernard Cassiere kosmetologilta, joka osaa valita ihollesi sopivimmat tuotteet.