KORKEALAATUINEN IHONHOITOSARJA 

Ihonhoidon ammattilaisille kehitelty - raikas ja aikaanseuraava hoitolasarja.

Bernard Cassiére - ihonhoidon ammattilaisen kumppani

Bernard Cassiére on kosmetologien käyttöön ja myyntiin suunniteltu rasnkalainen ammattisarja. Tuotesarjan saatavuus on rajattu siten, että se on saatavana ainoastaan koulutetuilta kosmetologeilta. Sarja tarjoaa runsaasti hoitolakäyttöön erilaisia hoitoja niin kasvoille kuin vartalolle. Kosmetologin hoidoissa saavuttamia tuloksia ylläpidetään kotihoitotuotteilla, jotka koulutettu kosmetologi osaa valita asiakkaan ihotarpeen mukaisesti. 

Bernard Cassiére tuotteiden tutkimus- ja kehitystyö on alan huippuammattilaisten työn tulos! SOREDEC - laboratoriossa on 30 alan ammattilaista, joiden innovatiivinen työskentely tuo sarjaan uusia ja mielenkiintoisia koostumuksia sekä raaka-aineita. Lähtökohtana kaikelle tuotekehitykselle on aina hoitoja tekevä kosmetologi.

CLEAN BEAUTY KOSMETIIKKAA

Tuotteiden tuotekehitystyö on pitkä ja monivaiheinen prosessi. Tuotteiden tehoa ja turvallisuutta tutkitaan erittäin tiukkaa ja tarkkaa prosessia noudattaen. Tutkimustulokset on saatu vapaaehtoisten aidoista käyttäjäkokemuksista sekä laitteiden avulla mitatuista tuloksista. Tuotteissa hyödynnetään vastuullisesti tuotettuja luonnon raaka-aineita sekä hankitaan Reilun Kaupan kautta tuotettuja ainesosia. Tuotteiden luonnonmukaisuusprosentti on korkea, löydät kunkin tuotteen tarkan %-luvun pakkauksesta. Bernard Cassiére tuotteet valmistetaan huipputeknologisessa kosmetiikkatehtaassa Ranskan Brivessä. Tuotteen koko tuotantoketju aina tuotekehityksestä valmiiksi tuotteeksi on laatustandardoitu sekä vastuullinen, tämän vuoksi Bernard Cassiére tuotteet ovat Clean Beauty kosmetiikkaa. 

Bernard Cassiéren taustalla on vankka ammattikosmetiikan edelläkävijyys

Bernard Cassiére on Mas'n perheen luoma ihonhoidon ammattilaisten hoitosarja. Sarjan isä - Bernard Mas (Sothys Groupin perustaja) - perusti Bernard Cassieren 1990-luvun alussa. 2000-luvun alussa Bernard Cassiére otti nuorekkaan ja innovatiivisen linjan Christian Masin astuttua sarjan johtoon. Sarjan omistaa ja sitä valmistaa korkeasta laadustaan sekä ammattikosmetiikan edelläkävijyydestään tunnettu Sothys Group. Tänä päivänä yli 500 ihmistä työllistävää yritystä johtavat Frederik ja Christian Mas, jotka jatkavat isänsä Bernard Mas'n menestyksekästä elämäntyötä. Sothys Group on 100% Mas'n perheen omistuksessa, mikä takaa sen, että sen valmistamia tuotesarjoja kehitetään suurella rakkaudella ammattikosmetiikkaan!