Mysli hoitotuotteet - rauhoittavat ja ravitsevatMysli-hoitolinja on suunnattu herkän ja kuivan ihon hoitoon. 

Linjan teho perustuu Mysli-yhdisteeseen (orgaaninen kaurauute + probiootit), joka rauhoittaa herkkää ihoa, vähentää punoitusta ja tasapainottaa ihon mikrobistoa. Kuivan ihon tuotteisiin lisätehoa antaa luonnonhunaja, joka ravitsee intensiivisesti ja parantaa solujen aineenvaihduntaa, tehden ihosta kirkkaan ja elinvoimaisen.


Mysli-linjan tuotteiden luonnollisten raaka-aineiden pitoisuudet ovat 94-99 %!

Päävaikuttava ainesosa Mysli

MYSLI - yhdiste on luomu kaurauutteen & Probioottien ainutlaatuisesti ihoa rauhoittava yhdiste. Sen vaikutuksena Bernard Cassieren Mysli linjan tuotteissa on tasapainottaa mikrobiomia, vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä sekä rauhoittaa punakkuutta.


MYSLI KOTIHOITOTUOTTEET

Tutustu iholle rauhan tuoviin hoitotuotteisiin sekä hoitolahoitoon. Näet tuotteiden suositushinnat esittelyissä. Tuotteet ovat saatavana Bernard Cassiere kosmetologeilta kautta maan. 

Hoitolassa tehtävä rauhoittava Mysli kasvohoito

Kuivalle, herkälle, punoittavalle ja helposti ärtyvälle iholle suunniteltu kasvohoito. Hoito ravitsee runsaasti ja rauhoittaa ihoa palauttaen sen pehmeyden ja joustavuuden. Poistaa ihoärsytystä ja tasoittaa punakkuutta. Sopii erinomaisesti suomalaisen talvi-ihonhoitoon. Lue lisää hoidosta

Varaa aika lähimmältä BC kosmetologiltasi.