Hoikentava ANANAS Slimming vartalohoito


Vartalohoito, joka aktivoi aineenvaihduntaa ja nestekiertoa - silottaa ja kiinteyttää ihoa.

Ananas-vartalohoito tukee Sinua taistelussa kohti kiinteämpää vartaloa! Hoito on kehitetty selluliitin eli ns. appelsiini-ihon hoitoon ja se tehdään vartalon ongelma-alueille (reidet, pakarat, vatsa, käsivarret).
Hoitoon sisältyy ihoa pehmentävä ananas-sokeri vartalokuorinta, kuona-aineita tehokkaasti poistava vartalokääre, muokkaava hieronta yhdessä DETOX-imukuppien kanssa sekä kiinteyttävän tehogeelin levitys. Hoidon päätteeksi saat kiinteyttävän tehogeelin mukaasi kotiin, jonka avulla voit ylläpitää hoitotuloksia kotona. ​Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, esim. 4-8 hoidon sarjana, 1-2 krt/vko.

Miksi ananas?

Ananas on tunnettu nestekiertoa aktivoivista vaikutuksistaan. Sen lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka on vahva antioksidantti iholle. Bernard Cassiere on kehittänyt trooppisen yhdisteen [ananas + vihreä tee + kahvi] torjumaan ei-toivottuja kurveja vartaloltamme. 

Bernard Cassieren tuotteissaan käyttämä Ananas sekä koko trooppinen yhdiste ovat REILUN KAUPAN kautta ja LUOMUna tuotettuja


Kotihoito

Kosmetologisi suosittelee Sinulle tarpeidesi mukaiset kotihoitotuotteet, joilla tuet ja ylläpidät hoitolassa tehtyjen hoitojen vaikutuksia.

Lue lisää Ananas hoitolinjan kotihoitotuotteista täältä >>>