Mysli kasvohoito

Mysli-kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaan, joko rauhoittamaan herkkää ja punoittavaa ihoa tai ravitsemaan kuivaa ihoa. Kosmetologisi auttaa valitsemaan oikeanlaisen hoidon, joka soveltuu juuri Sinun ihollesi parhaiten.

 
Rauhoittava kasvohoito hellii herkkää ja punoittavaa ihoa. Hoitoon sisältyy hellävarainen kuorinta, rentouttava hieronta, tehotiivisteen imeytys sekä aidolla mysli-jauheella rikastettu erikoisnaamio, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Hoidon päätteeksi iholle levitetään herkän ihon kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. ​Tämä miellyttävä hoito tuo taatusti avun kaikkein herkimmällekin iholle!


Ravitseva kasvohoito soveltuu kuivalle ja herkälle iholle. Hoitoon sisältyy kirkastava kuorinta, rentouttava hieronta, kahden eri tehotiivisteen imeytys sekä aidolla mysli-jauheella ja luonnonhunajalla rikastettu erikoisnaamio, joka ravitsee ihoa intensiivisesti. Hoidon päätteeksi iholle levitetään täyteläinen kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. Tämän hurmaavan hoidon jälkeen ihosi on täynnä pehmeyttä, kirkkautta ja elinvoimaa!

Herkän ihon kotihoitoon Mysli tuotteet

Mysli tuotteet on kehitelty herkälle, couperoottiselle ja kuivalle iholle. Tuotteiden avulla ylläpidät kauneushoitolassa tehdyn hoidon vaikutuksia. 

Ammattitaitoiselta Bernard Cassiere kosmetologiltasi saat juuri oikeat tuotesuositukset Sinun ihosi parhaaksi!